tirsdag 8. januar 2013

Årets første frø i jorda

Ja, endelig var dagen der, de første frøene kom i jorden. Det er et par dager siden, søndag kveld fikk jeg sånn noen få frø, blodbeger og chili. De har selvsagt fått et plastlokk over seg etter at bildet ble tatt-

De står nå i vinduskarmen i påvente av at de skal spire, og innen den tid bør jeg ha funnet en løsning på planterom-behovet mitt. Kaldt, og lyst. Ekstralys. Det skal bli spennende å se hva jeg ender opp mer her, har en del tanker og spørsmpl som venter på litt svar fra min mann.

Og når jeg først var i gang, mine første forsøk på stiklinger. St Paulia, skal etter sigende være lett å få suksess med. Vi får se hvordan det går. Bladene stammer fra en plante i en adventssammenplanting vi fikk av naboen, som åpenbart ikke trivdes med samplantingen/vanningsforholdene/mangelen på lys midt på bordet hvor den ble plassert, så den vissnet. Blomstene altså. Vi får se hva som skjer med den, jeg har delt opp hele sammenplantingen til sine enkeltplanter, så får jeg vanne dem slik de bør, og plassert dem i lysforhold de vil trives bedre med.

2 kommentarer:

  1. Spennende:) Lykke til! Kanskje jeg også bør så blodbegeren snart.

    SvarSlett
  2. Jeg har snuset litt rundt inne på bloggen din og funnet ut at vi har noen ting felles. Jeg er også 33 år og har to barn, født i oktober 08 og januar 10. Hipp hurra for flere hagebloggende småbarnsmødre:)

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad for alle som tar seg tid til å legge igjen et lite spor etter seg :)