torsdag 28. februar 2013

Jeg “jukset” i følge min mann.

 

DSC_0217[1]DSC_0215[1]Ja, i går var været fint, arbeisoppgavene overkommelige, og inspirasjonen på plass, jeg forhørte meg med min bedre halvdel og vi endte med å gå en time tidligere fra jobb og stikke oppom plantasjen, uten at jeg egentig skulle ha noe, bare se litt, kanskje stiklingene var kommet i butikken, eller egentlig bare se etter inspirasjon.

Men stilkingene var der, og da ble det med meg noen hjem. Jeg forklarte han som diltet etter og lurte på hva dette var for noe, litt om hva stiklinger er. Og at jeg egentlig hadde tenkt å ta slike av de jeg skulle overvintre i kjelleren. Som dog døde for meg før de fikk sjangsen til å gå i dvale, så det ble ikke noe av. Derfor kjøper jeg noen.

DSC_0216[1]

DSC_0214[1]Han mente at da jukset jeg altså, for å få noen til å tro at jeg hadde overvintret dem? Tja, nja, nei, det var nå ikke det som var poenget mitt da. Men å få nye, noe å stelle med, bittelitt rimligere enn å kjøpe ferdige planter til sommeren, og kosen med å oppdra dem selv.

Fire små miniplanter fikk være med meg hjem i går.

Jeg håper jeg har bedre kontroll på dette med å få tatt dem inn i tide til høsten, sånn at disse kan overvintres og tas nye stiklinger av, til neste vår. Men i mellomtiden skal jeg kose meg med å få se dem vokse opp, og se hvordan det går.

1 kommentar:

Jeg blir veldig glad for alle som tar seg tid til å legge igjen et lite spor etter seg :)